Over ons

PVH is één van de grootste kledingbedrijven in de wereld, met meer dan 30.000 werknemers wereldwijd. Vanuit onze locaties in Venlo en Roosendaal worden dagelijks producten van Tommy Hilfiger en Calvin Klein gedistribueerd naar klanten in verschillende landen.

PROCES

Inbound: Icon

INBOUND

Op de afdeling Inbound komen de goederen binnen. Bij aankomst worden de vrachtwagens gelost en worden alle dozen uit-gesorteerd op rollerbanen. De inhoud wordt gecontroleerd, waarna de dozen worden gescand en weggezet voor de verdere verwerking.

Pick/Pack: Icon

PICK/PACK

Op de Pick-afdeling worden de goederen verzameld volgens de bestelling van onze klanten. De controle op juistheid van het artikel, de maat en kleur zijn van groot belang. De gepickte orders worden op de Pack-afdeling gecontroleerd en ingepakt in dozen, waarna ze voorzien worden van de juiste informatie voor verzending.

Outbound: Icon

OUTBOUND

Op de afdeling Outbound worden de orders gereed gemaakt voor transport. Indien de klant de order nog niet direct nodig heeft, wordt deze tijdelijk opgeslagen in een geautomatiseerd opslagsysteem. Indien de order op transport gaat, worden de dozen gescand, waarna de order overgedragen wordt aan de vervoerder.

Ook werken voor onze topmerken?

Bekijk onze vacatures /